Autor: Vlad Ryasyy / Datum: 16:54 14.11.2020
Dvacetiletý talent se v jinak konvenční české cukrařině vyjímá. Pochází z Ukrajiny, ale do Prahy se přestěhoval už ve třech letech a považuje se za Čecha. Od dvanácti peče a experimentuje; když však zjistil, že mu české gastronomické školy nemají co dát, pustil se do samostudia a k tomu si vyhledal učitele ve světě. Absolvoval řadu zahraničních kurzů u mistrů cukrářů, třeba v Barceloně či v Belgii, a vyhrál několik prestižních soutěží – od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, je členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů.Každý produkt vyrábíme ručně, z těch nejlepších surovin.
Jedinečné chuťové kombinace, které překvapí a zaujmou.
Pokora ke klasice ve spojení s naším unikátním rukopisem.
Veškeré ingredience jsou pouze přírodního původu.
Macarons by Sugar Life je cukrářská, interaktivní a monotematická kniha, která je posvěcená světoznámému dezertu, makronkám.