Přejít k obsahu
Šablony na pečení
200mm - kolečko (dort)
180 x180mm - čtverec (dort)
160mm - kolečko (dort)
60-75mm - kolečko (zmrzlina)
60-70mm - kolečko (monoporce)
50-60mm - kolečko (monoporce- čaj)
45-65mm - kolečko (monoporce-Irish)
38-42mm - kolečko (klasické makronky)
30mm - kolečko (monoporce-eclair)
srdce (dort)
Video návody
Italská metoda přípravy bílkového sněhu
Francouzská metoda přípravy bílkového sněhu
Švýcarská metoda přípravy bílkového sněhu
Příprava těsta pomocí francouzské metody
Příprava těsta pomocí švýcarské metody
Příprava těsta pomocí italské metody
dávkování do sáčku a stříkání
Klepání ořechových skořápek
Příprava ganache
Pečení ořechových skořápek
Zasychání ořechových skořápek