VLAD RYASNYY

cukrářský pošuk, experimentátor a v neustálem hledání perfekcionismu.

Během svého studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Bráníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a prezentoval ČR na světových soutěží v gastronomií. Zúčastnil se cukrářských kurzů různě po Evropě a získal zkušenosti, které si nejvíce cení a nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.

V České Republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.

Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA kde i asistoval cukrářským mistrům z celého světa.

Nyní Vlad je lektorem v cukrářské akademií HF Pastry Academy od Heleny Fleglové kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech.